Booking.com

Reduceri mari pentru hoteluri aflate în 77.000 destinaţii din toată lumea. Citiţi comentariile pentru hoteluri şi găsiţi cel mai bun preţ garantat la hoteluri pentru toate bugetele.

Descriere

Booking.com B.V., parte a Priceline Group (Nasdaq: PCLN), deţine şi operează Booking.com™, leaderul mondial al rezervărilor hoteliere online. Zilnic, peste 850.000 de nopţi la hoteluri sunt rezervate pe Booking.com. Website-ul şi aplicaţiile Booking.com atrag vizitatori din sectorul turistic şi de afaceri din întreaga lume.

Înfiinţată în 1996, compania Booking.com B.V. garantează cele mai bune preţuri pentru rezervarea oricărui tip de proprietate, variind de la mici pensiuni de familie, până la apartamente exclusiviste şi suite luxoase de 5 stele. Proprietăţile în sistem self-catering sunt de asemenea un focus specific al website-ului Villas.com, un site înfrăţit, lansat recent de Booking.com. Fiind cu adevărat internaţional, website-ul Booking.com este disponibil în peste 40 de limbi şi oferă peste 704.223 proprietăți (inclusiv vile de vacanță) din 219 ţări.

Echipa

Peste 9300 persoane în lumea întreagă care servesc clienţii şi partenerii hotelieri ai Booking.com.

Misiunea noastră

Să ajutăm toate tipurile de călători – indiferent de buget – să descopere, să rezerve uşor şi să se bucure de cele mai bune unităţi de cazare din lume.

Viziunea noastră

Prin Booking.com, ne angajăm să oferim un website informativ şi uşor de utilizat, cu cele mai bune preţuri garantate. Scopul nostru este să oferim turiştilor şi oamenilor de afaceri un mod eficient şi rentabil de a găsi şi rezerva o selecţie largă de opţiuni de cazare, oriunde ar călători în lume.

Echipele noastre din departamentele Hotel și Content lucrează din birouri locale împreună cu partenerii noștri hotelieri pentru a sprijini transparența, disponibilitatea și cele mai bune prețuri pentru toți clienții noștri. Echipa multilingvă de la Serviciul Clienţi – Booking.com oferă non-stop asistenţă devotată şi sprijin pentru a se asigura că toate sejururile depășesc așteptările tuturor clienţilor.

Beneficii pentru clienţi

Cele mai mici preţuri

Fie că doriţi să staţi într-un oraş, pe litoral sau într-o zonă rurală, Booking.com vă garantează oferirea celor mai bune preţuri.

Fără comision de rezervare

Serviciul de rezervare prin Booking.com este gratuit. Nu încasăm nici o taxă de rezervare sau de administrare, iar în multe cazuri camerele sunt oferite cu anulare gratuită a rezervării.

Rezervare securizată

Sistemul de rezervare al Booking.com este securizat, iar informaţiile dumneavoastră legate de cardul de credit şi informaţiile personale sunt încriptate. Lucrăm la un standard ridicat pentru a garanta confidenţialitatea intimității dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi Declaraţia de Confidenţialitate

Beneficii pentru hotelieri

Mai mult de 4,5 milioane nopţi în camere sunt rezervate săptămânal pe website-ul nostru. Booking.com oferă un model eficient de afaceri, bazat pe comision, o reţea de peste 9000 website-uri partenere afiliate şi un serviciu de account management personalizat, care să vă ajute să vă optimizaţi veniturile.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a vă înregistra, vă rugăm să citiţi Programul Partener Hotelier.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Booking.com”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *