Flanco

Flanco – Mereu peste asteptari – Misiunea si Valorile companiei: inovatie, profesionalism, flexibilitate si incredere

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Suntem cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1000 de angajati, detinem o retea de 90 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 55 de orase. Oferta noastra, disponibila atat in magazine, cat si pe site-ul www.flanco.ro, include o gama variata de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru intreaga familie si pentru companii.

Pentru fiecare client, a cumpara ar trebui sa insemne bucuria de a intra intr-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a incerca un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Ne dorim ca vizitele in magazinele noastre sa fie adevarate evenimente dedicate tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. Ne propunem, pur si simplu, sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Valorile noastre

Inovatie

Retailul este intr-o continua evolutie, iar noi suntem promotori ai schimbarii. in magazinele Flanco gasesti tot ceea ce inseamna inovatie la nivel de produse si de prezentare a acestora, plus cea mai extinsa gama de servicii.

Flexibilitate

Oferim cel mai ridicat grad de flexibilitate – comenzi online/prin telefon/in magazin si livrare la magazin sau acasa, plata cash sau in sisteme de rate cu costuri 0, garantie extinsa pana la 4 ani, posibilitatea returnarii oricarui produs in 31 de zile etc.

Profesionalism

Avem o  echipa profesionista de consultanti, pregatiti sa raspunda solicitarilor tale. Indiferent de tehnologie, vei gasi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci cand vrei sa cumperi un produs IT, electronic sau electrocasnic.

incredere

Din 1994, suntem magazinul in care romanii au incredere cand vine vorba despre produse IT, electronice si electrocasnice. Clientii Flanco revin in magazin ori de cate ori au nevoie de produse electronice, electrocasnice sau IT ori, pur si simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru ca au incredere in consultantii nostri si in calitatea serviciilor oferite.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flanco”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *