Libris

Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigura permanent livrare gratuita prin curier pentru cea mai mare oferta de carte din Romania. Peste 26.000 de carti in limba romana, peste 100.000 de carti in limba engleza, toate organizate simplu si clar in categorii relevante, muzica si filme, mii de titluri la reducere, actualizate permanent, livrari directe din stoc, suport tehnic si telefonic promt si un site foarte bine optimizat pentru client si foarte usor de folosit, asigura un numar mare de comisioane cu un procent foarte mare de aprobare.

Descriere

Libris.ro, respect pentru oameni şi cărţi

Povestea Libris debutează în anul 1991, când o mână de oameni pasionaţi de cultură s-au ambiţionat să creeze la Braşov un loc special, o casă a cărţii şi a muzicii, inaugurând librăria St. O. Iosif.

Orientarea către client, atenţia către cerinţele pieţei şi dorinţa de a furniza cultură acolo unde se cere şi este nevoie de ea, au făcut ca aria de distribuţie a Libris să crească rapid, de la o piaţă locală, regională, la una naţională şi chiar internaţională. Am simţit că este momentul să fim aproape nu doar de braşoveni, prin cele două librării deţinute la Braşov, ci de toţi iubitorii de carte şi muzică. De aceea, în anul 2009 am lansat proiectul www.libris.ro cu care suntem prezenţi pe piaţa shoppingului cultural virtual.

Seriozitatea şi pasiunea care ne ghidează în muncă, au facut ca în anul 2011 să fim aleşi de cel mai mare retailer online din România pentru a le deveni partener în distribuţia de carte. Astfel, peste 1,8 milioane de vizitatori unici lunar au acces la produsele furnizate de Libris prin intermediul www.emag.ro.

Cel mai mare depozit de carte din ţară

Din luna aprilie a anului 2013 am inaugurat la Braşov cel mai mare depozit de carte din ţară. Colaborăm cu peste 2.000 edituri, ceea ce ne permite să aprovizionăm rapid depozitul propriu. Găzduim aici peste 150.000 de titluri de carte, din care 23.500 in limba română, peste 2.000 de titluri de muzică şi peste 900 de titluri din categoria film. Punem la dispoziţia clienţilor noştri 127.000 de titluri de carte în limba engleză, cu livrare în 10 zile lucrătoare.

Parteneriatele cu firmele de transport ne asigură livrarea prompt, atât pe teritoriul României, cât şi în afara graniţelor ţării, acolo unde clienţii noştri îşi doresc.

Clienţii noştri fideli sunt persoane fizice, dar şi instituţii de învăţământ din România (şcoli, grădiniţe), biblioteci, asociaţii, fundaţii, firme.

În jurul a tot ceea ce înseamnă Libris am creat o comunitate culturală, activă prin intermediul reţelei facebook şi pe blog.libris.ro.

Din dorinţa de a ne implica mai mult în promovarea culturii naţionale şi universale, am înfiinţat în anul 2005 Asociaţia Libris Cultural prin intermediul căreia organizăm constant evenimente culturale, lansări de carte şi muzică, editări de albume muzicale. Cel mai important proiect desfăşurat de Libris prin Asociaţia Libris Cultural este Târgul Internaţional de Carte şi Muzică, desfăşurat anual la Braşov, ajuns în anul 2013 la ediţia cu numărul 10.

VIZIUNEA COMPANIEI

Suntem recunoscuţi pe piaţa distribuţiei de carte din România ca un partener puternic, stabil şi de încredere, implicat activ şi constant în programe de promovare a culturii naţionale şi universale.

MISIUNEA COMPANIEI

Furnizăm cu promptitudine servicii de distribuţie a produselor culturale, venind în întâmpinarea publicului nu doar din România, ci din orice colţ al lumii unde există cerere de carte şi muzică.

VALORILE COMPANIEI

Orientare către client;

Angajament prin asumarea responsabilităţii acţiunilor şi respectarea termenelor propuse;

Respectul faţă de ceilalţi;

Integritate prin respectarea principiilor;

Încredere;

Profesionalism

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Libris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *