magazinultau.ro

Evaluat la 1.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

Alliance Computers activeaza cu succes de 14 ani pe piata de import, distributie si retail IT, avand ca parteneri producatori precum A-Data, Akai, Caselogic, CellularLine, Creative, Deepcool, Edifier, Genius, Mediacom, Mustek, Sapphire, Tenda, TP-link, Activision-Blizzard, Namco Bandai si Nordic Games.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Alliance Computers livreaza catre end-useri prin intermediul www.magazinultau.ro, un magazin de comert electronic ce cuprinde peste 20.000 de produse IT si conexe, jocuri si carti.
Dispunem de un sistem modern de gestionare a datelor, de rezolvare a garantiilor, de expediere in cat mai scurt timp a produselor in orice punct din tara.

1 recenzie pentru magazinultau.ro

 1. Evaluat la 1 stele din 5

  Constantin O.

  Dezamăgit pentru că am comandat un telefon vineri, el era afișat ca fiind pe stoc, am plătit cu cardul și așteptam să mă contacteze un operator pentru a îi confirma comanda. Am așteptat până luni la ora 14 și nu m-a sunat nimeni. Am sunat eu și m-au anunțat că produsul nu mai este pe stoc la furnizor și colegul lor care trebuia să preia comanda e în concediu și din acest motiv nu a preluat nimeni comanda … este aberant.

  1. Mint că au produse pe stioc dar nu au;
  2. Nu mă contactează pentru confirmarea comenzii;
  3. Când ii sun dau vina unii pe alții că nu au preluat comanda;

  Nemulțumit!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *