PieseAutoRadacini.ro

PieseAutoRadacini este un magazin online parte al grupului Radacini. Ne mandrim cu o activitate de 21 de ani, o stransa colaborare cu marci de renume precum Opel, Chevrolet, Mazda, Suzuki, Subaru, Citroen, Cadilac, Corvete, Hummer.

Descriere

Radacini este o societate infiintata in anul 1991, care a devenit in scurt timp unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori de piese auto din tara, atat pentru sustinerea activitatii propriei divizii de service, cat si pentru vanzarea catre alti parteneri.

Astfel, Radacini furnizeaza piese de schimb pentru o gama larga de vehicule pe care le comercializeaza: Citroen, Chevrolet, Daewoo, Opel, Mazda, Subaru, Suzuki, dar si pentru alte marci.

Sistemul online de care beneficiem in momentul de fata si pe care vi-l punem la dispozitie,va permite ca la orice ora sa puteti identifica, analiza si vizualiza în timp util piesele cautate, destinate autoturismului dumneavoastra, devenind astfel cea mai eficienta optiune pentru client.

Speram ca impreuna cu echipa noastra, caracterizata prin competenta si insotita de o atitudine permanent pozitiva, sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii, ajutandu-i sa gaseasca cele mai bune solutii si cel mai bun raport calitate-pret.

Noi stim ca fiecare client al nostru este deosebit si suntem in masura sa-i oferim intreaga atentie, clientul reusind astfel sa beneficieze de timpul sau liber fara a fi necesar sa mai alerge prin oras de la un magazin la altul, fara sa mai fie nevoie de zeci de telefoane, fara timp pierdut, fara bani cheltuiti in plus. Cele mai ieftine si bune piese sunt doar la un click distanta de dumneavoastra.

Radacini SRL este de mai bine de 20 ani prezent in domeniul auto. In acest timp am obtinut o experienta in comercializarea pieselor auto si datorita profesionalismului de care am dat dovada compania “Daewoo Automobile Romania” (actualmente Ford Romania) ne-a incredintat importul si distributia pieselor de schimb Daewoo.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PieseAutoRadacini.ro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *