WebMagnat

– 7 ani de experiență
– peste 500 de proiecte realizate
– aproape 400 clienți mulțumiți

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

WEB
Creare site-uri web
Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare. Ne implicam activ in toate etapele necesare in crearea unui site web.
Puteti dezvolta cu WebMagnat proiecte de web design: site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa, site-uri de cupoane, etc.
Editare si dezvoltare site-uri web
Editam si dezvoltam proiecte web deja existente in conditiile in care acestea nu sunt dezvoltate pe platforme de tip site builder. Preluam putine site-uri ce nu sunt dezoltate de catre noi si facem aceasta abia dupa ce le analizam.

SEO
Pentru site-urile create de WebMagnat, optimizarea site-ului incepe o data cu crearea site-ului. Fiecare site web realizat de catre noi beneficiaza de un pachet gratuit de SEO in prima luna de la lansare.
Pentru site-urile ce nu sunt create de catre WebMagnat, putem oferi pachete SEO bazate pe link building, folosind tehnici agreate de catre Google:
HIGH PR Web 2.0 cu articole unice;
Tier 2 spre web 2.0 (include web 2.0 profiles, forum profiles, bookmarking, wiki, etc);
Inscriere manuala in directoare romanesti (multiple descrieri unice);
High PR Web 2.0 profiles;
Inscriere in siteuri de anunturi romanesti care permit hyperlink;
Inscriere in directoare de articole romanesti cu articole unice in limba romana;
Bookmarking cu descrieri unice.
Gazduire site
Oferim gazduirea site-urilor realizate de catre noi pentru a veni in ajutorul clientilor nostri.
Site-urile web sunt gazduite pe servere dedicate aflate in Germania.

MOBIL
Site-uri pentru mobil
Realizam site-uri adaptate dispozitivelor mobile (smartphone-uri si tablete).
Chiar daca site-ul dvs. poate fi vizualizat de pe un dispozitiv mobil, trebuie sa aveti in vedere necesitatea realizarii unui site optimizat pentru dispozitivele mobile. Veti deschide astfel compania dvs. catre o noua piata aflata in crestere.
Aplicatii pentru iPhone si Android
Va doriti sa dezvoltati o aplicatie noua ce nu exista pe piata? Ceva care sa aduca un plus in lumea in care traim si care sa fie si o buna oportunitate de afaceri pentru dumneavoastra? Suntem dornici sa raspundem provocarii si sa realizam o aplicatie de succes. Vom optimiza aplicatiile inca de la nivelul de concept astfel incat sa se afiseze si sa functioneze impecabil pe toate dispozitivele mobile.

APLICATII
Va puteti automatiza afacerea cu solutiile dezvoltate de catre WebMmagnat: ERP, CRM, POS, Contracte in Cloud, aplicatii pentri programari online automatizate, solutii integrate pentru agentii imobiliare, softuri pentru agentii de turism.
Toate aplicatiile software dezvoltate de catre WebMagnat sunt solutii gazduite in Cloud, accesibile oricand si de oriunde pe baza unei conexiuni securizate.
Daca va intereseaza o solutie personalizata prin care sa va automatizati si sa va imbunatatiti afacerea si vreti sa faceti acest pas in mod profesionist, contactati-ne pe adresa contact@webmagnat.ro si va vom oferi o analiza gratuita.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „WebMagnat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *